onsdag 16 oktober 2013

In The Limelight


I lördags spelade vi som sagt med Them Legs på Lördagsrock i Luleå. Här är några av bilderna som Tommy Björklund tog under spelningen och för att se fler bilder på oss och även på de andra banden kan ni kika in >Här<.

Har nästan precis kommit hem från ett rep med Unvoid. Hade först bestämt mig för att hoppa av bandet idag men det slutade med att det inte alls blir så utan jag fortsätter spela med dem. Anledningen till det var inte att jag inte vill spela med dem, utan snarare att jag tänkte att om vi vill spela mycket med det bandet under kommande sommar så kan jag få svårt att få ihop det med de andra banden plus med ljudjobb. Så då kanske det är lättare att ha en basist som inte har flera bollar i luften.
Men efter att ha pratat om det så är det inga planer på att ha tusen spelningar varje helg, utan bara nån gång ibland och då kan det lättare gå att få ihop med allt annat. Så jag får hoppas på att inte allt krockar utan att jag på nåt sätt kan planera ihop det så att det funkar med allt jag vill göra. Visst att det kan vara knepigt men det känns dumt att ge upp nåt som är så roligt också. Vi får ta en sak i taget helt enkelt, känns i alla fall bra att ha fått förklara hur jag tänker och att alla förstår hur jag menar med det.

Nu blir det te och en bok innan jag ska sova. Hoppas på att HSB kommer och fixar knaset med elen i min lägenhet imorgon, ringde dem trots allt igår och anmälde det.

1 kommentar:

  1. Snygga pics!! Ja men absolut, vi tar allt som det kommer! :) Är ju skitbra nu i alla fall att vi kommer ha tid (för det mesta hoppas jag)!

    sv: ja absolut! nästa vecka är jag ledig tisdag, onsdag. sen är det halloween den helgen, men lördag förmiddag hade annars kunnat funka :)

    SvaraRadera