måndag 14 oktober 2013

After the Weekend

I lördags spelade vi med Them Legs i Luleå på lördagsrock. Tycker det gick bra trots att vi inte spelat tillsammans allihopa på cirka en månad (sedan senaste spelningen på Kulturnatta). Efter spelningen drog jag på firmafest för de som jobbat för Samljus under sommaren. God middag och trevligt folk men jag var inte där hela kvällen utan efter ett tag drog jag in till stan igen för att umgås med de andra brudarna. Måste ju passa på då alla för en gångs skull var samlade.
Blev dansande på O'learys (den här gången tog vi oss in trots 23årsgränsen som hindrade mig och lillasyster den gången vi skulle dit) tills mitt knä gav upp och vi åkte för att sova.

Och vet ni vad jag gjorde idag efter att jag varit hos sjukgymnasten? Nej förmodligen inte, så därför tänkte jag berätta vare sig ni vill eller inte. Jag gick förbi Sensia (gamla StepIn) för att kolla på priser för gymkort och det slutade med att jag kom därifrån med ett. Trots att jag egentligen inte alls har råd med några extra hundringar i kostnad varje månad. Men i och med att jag inte kan träna roller derby just nu pga knät och jag verkligen vill röra på mig så blev det så här. Så på nåt sätt löser sig allt annat förhoppningsvis!
Skrev på så att jag börjar med det på måndag, då med en genomgång och träningsupplägg med en personlig tränare. Peppad men ändå nervös, det här är första gången i mitt liv som jag har ett gymkort! 

1 kommentar:

  1. sv: Ja verkligen!! Det är bara att säga till när du har lust/tid :) Oftast har jag tid någon gång i veckan i alla fall! hehe.

    SvaraRadera