lördag 25 maj 2013

Back In The North

Så, nu är jag alltså tillbaka i Norrland och Piteå igen. Åkte tillbaka igår, först buss mellan Karlskoga och Arlanda, sen flyg till Kallax. Väl där stod mamma och äldsta lillasystern och väntade på mig för att skjutsa mig hem till Piteå, jag har verkligen världens bästa familj. Åkte till lägenheten för att dumpa saker, drog på stan för att shoppa kläder till lillasyster, åt middag på stan och sen handlade vi hem mat för att fylla min tomma kyl.
Kvällen slutar inte där heller. Bytte därefter däck på bilen så att den nu har sommardäck och är laglig, syrran hjälpte till för att det skulle gå lite snabbare och sen åkte de hem mot Slagnäs igen.

Då de åkte drog jag till Kääjk, fick en välkommen-hem-present i form av snygga örhängen med blåa fjädrar och små ugglor. Åt kladdig kladdkaka (i princip mest smet i mitten så att den rann ut över tallriken), drack alkoholfria drinkar, pratade massor och såg lite på en serie om bilar.

Halv ett gick jag hem till mig igen, det var fortfarande ljust ute och månen sken för fullt över trädtopparna. Inte det lättaste att ta bild på med Ajjfåånen, men ni kanske fattar grejen ändå. Riktigt fin kväll som avslutades med att sova i min egen säng efter att inte ha sovit där på lite drygt 5 veckor.

Nu har jag massor att fixa idag, först på listan är att färga och fixa med håret. Har en mycket fin utväxt och det börjar vara rätt urtvättat efter att inte ha gjort nåt med det under tiden jag haft praktik.

1 kommentar: